ComfortParking Kortingsbon en kortingen

ComfortParking Kortingsbon en kortingen


Veilig en vertrouwd parkeren kan bij ComfortParking

Parkeer je auto op een veilige en bewaakte parking en dit steeds tegen een voordelige prijs? Dat kan bij ComfortParking in Schiphol.

Geniet van 10% korting ComfortParking.nl

Reserveer vandaag nog jouw parkeerplaats bij ComfortParking.nl. Wordt een frequente reiziger en geniet bij elke reservatie van 10 procent korting.

Voordelig parkeren met de ComfortParking Kortingsbon of Kortingscode

Vertrek je binnenkort met het vliegtuig op reis en zoek je nog een geschikte parkeerplaats voor je wagen? Geen nood en zoek zeker niet verder want met ComfortParking heb jij dé perfecte parkeerlocatie gevonden voor de luchthaven van Schiphol. Het enige wat jou nog rest is je beschikbaarheid controleren, de ComfortParking Kortingsbon gebruiken en reserveren. Zo boek jij de voordeligste parkeerplaats op Schiphol en kan je zorgeloos het vliegtuig nemen. Waar wacht je nog op?

De ComfortParking Kortingsbon en andere bespaartips

Er zjn verschillende manieren om voordelig te parkeren aan Schiphol. Eén van de beste manieren is om gebruik te maken van de ComfortParking. Maar ook bij ComfortParking zijn er verschillende manieren om voordeliger te reserveren. We geven je graag enkele bespaartips.

Gebruik de ComfortParking Kortingsbon en bespaar

De meest eenvoudigste manier om te besparen is door de kortingsbon of kortingscode van ComfortParking te gebruiken. Bovenaan deze pagina kan je alle kortingen, acties en promoties terugvinden. Activeer het voordeel waar jij de grootste korting mee krijgt. Kopieer en plak de code op de juiste plaats vlak voor de reservatie en geniet van de korting. Heel eenvoudig en snel.

Wordt een frequente reiziger - 10% korting

Reis je meer dan één keer per jaar met het vliegtuig en heb je zo ook meer dan één keer per jaar een parking voor je wagen nodig? Is het antwoord "JA" dan ben jij een frequente reiziger. Maak daarom zeker een account aan op www.comfortparking.nl en geniet van tal van voordelen. Eén van de voordelen is dat je profiteert van 10 procent korting per reservatie. Deze korting wordt automatisch toegepast. Je hoeft hiervoor geen kortingsbon of kortingscode te gebruiken.

Meer voordelen als frequente reiziger

Als frequente reiziger geniet je van extra voordelen bij jouw reservatie. Je krijgt niet alleen 10 procent korting, maar je kan ook genieten van:

 • Gegarandeerd een parkeerplaats
 • Snelle reservatie mogelijkheden
 • Totaal overzicht van al je boekingen

Kortom een frequente reiziger worden heeft alleen maar voordelen.

Kies voor een voordelige parking

Je kan bij ComfortParking kiezen uit verschillende type parkings. Afhankelijk van de gekozen parking, is de prijs goedkoper of duurder. Hoe dan ook kan je steeds gebruik maken van de kortingsbon of kortingscode van ComfortParking.nl.

 • Shuttle Parkeren
  Parkeer uw auto op onze parking en u wordt met de shuttledienst van en naar het vliegveld gebracht
 • Combi Parkeren
  Parkeer uw auto aan de vertrekhal. De medewerkers van ComfortParking verplaatsen uw auto naar de correcte parking. Bij terugkomst wordt u met de shuttledienst van ComfortParking naar uw auto gebracht
 • Valet Parkeren
  Rijdt met uw wagen naar de vertrekhal van Schiphol. Uw wagen wordt verplaatst door één van de medewerkers van ComfortParking. Bij terugkomst staat uw wagen terug klaar aan de vertrekhal.

Heel wat mogelijkheden om uw wagen voordelig en gepast te parkeren bij de luchthaven van Schiphol.

Waarom wij zo'n fan zijn van ComfortParking?

Bij ComfortParking ben je zeker van een bepaalde kwaliteit van de parking. Uw wagen staat geparkeerd in een afgesloten en beveiligde parkeergarage. Daarnaast kan je ComfortParking 24u per dag bereiken en ook 7 dagen op 7.

Je hebt tal van voordelen als je jouw wagen parkeert bij ComfortParking. Maar vergeet vooral niet om de ComfortParking kortingscode of kortingsbon te gebruiken.