Bol.com (2)

Bol.com is één van de grootste webshops van Nederland met een uitgebreid assortiment op alle gebieden. Sinds 1999

Bezoek website
5euro-korting-engelsboek5-bol
  • 161

Tien euro korting op Engelstalige boeken

Ontvang 5 euro korting bij besteding vanaf 35 euro aan Engelstalige boeken.... Read More
augustus 31, 2019 11:59 pm GET CODE EK10
expired

Over Bol.com

Bol.com heeft een enorme verzameling aan artikelen! Producten variëren van boeken, muziek en films tot wasmiddel en persoonlijke verzorging. Bol com is ook wel een groot online warenhuis te noemen, waar je met een paar klikken op de knop alle artikelen kunt bestellen die je zoekt. Je kunt er maar weinig spullen niet vinden! Kampeerspullen voor op de camping? Check hebben ze! Een gamelaptop? Ja hoor, hebben ze! Voor elke hobby of bezigheid is er wel wat te vinden in één van de vele afdelingen in het online warenhuis.

Bol wordt ook door vele mensen gebruikt om op zoek te gaan naar de leukste cadeau’s voor vrienden en familie. Bij Bol.com doe je zeker geen miskoop en mocht je toch iets kopen wat de ander al heeft, dan kun je gratis je product retourneren!

Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis!

Bij een grote selectie producten van Bol krijg je producten die je voor 23:59 besteld de volgende dag al in huis! Daarnaast is het zelfs mogelijk producten die je voor 14:00 besteld dezelfde avond nog bezorgd te krijgen.

Bij Bol.com worden je producten gratis verzonden als je winkelmandje een waarde van €20,- of meer heeft. Bestel je vaak voor minder dan €20,-? Dan loont het om gebruik te maken van het Select-abonnement.

Met het Bol.com Select abonnement krijg je vele voordelen. Kortingen op geselecteerde producten, gratis exclusieve verzendopties (zoals avondbezorging) en gratis verzending bij een bedrag van 20 euro. Het Bol.com Select abonnement is verkrijgbaar voor maar €9,99 per jaar.

Dagelijks unieke aanbiedingen

Ben je fan van dagelijkse korting? Bol.com heeft elke dag een nieuwe selectie aan unieke dagaanbiedingen. Krijg bijvoorbeeld 50% korting op persoonlijke verzorgingsproducten of 2 + 1 gratis CD’s of LP’s.

Bekijk de huidige dagaanbieding van Bol.com nu!

15% korting met ‘Retourdeals’

Als één van de eerste webshops is Nederland biedt Bol.com voor veel producten ook zogenaamde ‘Retourdeals’ aan. Retourdeals zijn producten die door klanten teruggestuurd zijn en weer opnieuw aangeboden worden op Bol.com. Want hoe zonde is het dat sommige producten, nadat ze teruggestuurd worden, worden weggegooid?

Bij Bol.com krijg je 15% korting op de nieuwprijs van een product en je bent verzekerd van goede kwaliteit en garantie!

Banner - De Beste Korting
Sinds 2019 - Kortingbutler